ARTBEAT
|
BLOG
Κάτι να μείνει

Κάτι να μείνει

Κάτι να μείνει, γιατί αγαπήθηκε!

Κάθε βάπτιση, κάθε γάμος, είναι γεγονότα πολύ προσωπικά. Είναι η έκφραση της αγάπης και της ευγνωμοσύνης που θέλουμε να μεταφέρουμε στους καλεσμένους μας. Η δική μας συμμετοχή είναι να σας προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα συνάδουν με την ιδιαιτερότητα της εκδήλωσής σας. Για το λόγο αυτό η επιλογή των προϊόντων που βρίσκονται στο eshop ArtBeat.gr γίνεται βάσει κατασκευαστικής αξιολόγησης, διατηρώντας πάντα όσο το δυνατό πιο χαμηλά το κόστος.

Ας κρατήσουμε όλοι οικολογική συνείδηση ώστε το κάθε προσκλητήριο, η κάθε μπομπονιέρα να μπορέσει να γίνει ενθύμιο και να σταθεί με αγάπη σε ένα κουτί αναμνήσεων ή σαν διακοσμητικό αντικείμενο. Η νέα τάση στο design ονομάζεται upcycle, δημιουργική ανακύκλωση. Μέχρι να βρούμε τα κατάλληλα υλικά, ας προσπαθήσουμε το κάθε αντικείμενο να πιάνει τόπο. Επιλέγουμε ίσως κάτι πιο ακριβό, αλλά κάτι να μείνει!

Η απλότητα και η προσεκτική επιλογή των υλικών για τα μαρτυρικά, είναι ο λόγος που τα επιλέγουν οι περισσότεροι πελάτες μας. “Όλοι οι καλεσμένοι μας τα κράτησαν ακόμα και μήνες μετά τη βάπτιση…”, είναι κάτι που ακούμε συχνά και μας κάνει να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο!